Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Országos részvételi rekordot döntött a gyerekatlétika a gödöllői egyetem sportcsarnokában

2015-12-06 16:11:00

Mikulás előestéjén kiemelkedő jelentőségű sportversenyt rendezett a Gödöllői EAC és a Magyar Atlétikai Szövetség Régiós Kölyökatlétika. A remek hangulatú viadalon két korosztályban indulhattak az atléták: U11-ben 27 csapattal 220 gyerek vett részt, míg az U13-as korosztályban, 20 csapatban 160 gyermek versenyzett, megdöntve ezzel az országos részvételi rekordot.


A rengeteg szülővel, nézővel együtt teljesen megtelt a Szent István Egyetem sportcsarnoka, bizonyítva az atlétika és a Sport XXI. versenyrendszer népszerűségét és létjogosultságát. A közel 400 versenyzőből 48 a Gödöllői EAC színeiben állt rajthoz, ami szintén óriási eredmény.
A GEAC fiatal versenyzői négy csapattal indultak és a 14, 17, 22. és 24. helyezést érték el. Eredményeik értékéhez tartozik, hogy szinte mindannyian 2006-os születésűek és még jövőre is ebben a korosztályban versenyezhetnek. Az U13-as korosztályban az „A” csapat (tagjai: Novák Kíra, Daróczi Kata, Stefkó Eszter, Szabó Flóra, Soos Levente, Ladányi Viktor, Bánovics József Bánovics Károly – képen) a kiemelkedő 4. helyet, míg a „B” csapat a 19. pozíciót szerezte meg. Említést érdemel, hogy a versenybírók segítői – közmegelégedésre – a GEAC aktív ifjú atlétái voltak. Edzők: Körmendy Katalin, Kovács Gábor és Kovács Zoltán (képen, háttérben).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online