Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Emelt fővel kapott ki a bajnokaspiránstól a Szász-csapat

2015-11-14 16:14:54

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 14. forduló:
Gödöllői SK – Dabas-Gyón FC 0-2
(0-1)

Tizenhárom forduló elteltével egyetlen csapat maradt a megyei elitosztályban, amely még nem szenvedett vereséget. Ezt a társulatot látta vendégül Szász Ferenc alakulata az őszi szezon utolsó hazai ütközetén, ahol sok vesztenivalójuk nem volt a házigazdának a listavezető ellen. Sokat nem is veszítettek, „csupán” három pontot. Ám azt emelt fővel, cseppet sem alárendelt szerepet játszva.

Egy félpályán történt labdavesztés után, a 37. percben került hátrányba a hazai gárda, amelynek tagjai sajnos csak nyomozták, hogy a rivális támadói miként juttatják el a bőrgolyót a hálóba. Ezt követően nem igazán lehetett megmondani, hogy melyik csapat javára van többpozíciós helyezésbeli különbség a tabellán, mivel a házigazdák remekül terelték a játékszert. Gólt azonban nem sikerült elérniük, pedig Szász mester a cserékkel is a támadófocit próbálta segíteni. Más kérdés, hogy a kinyílt gödöllői védelmet a 86. percben hibázásra késztették a dabasiak, amivel bebiztosították győzelmüket.

A Gödöllői SK csapata 21 ponttal, 12-13-as gólkülönbséggel a tabella 8. helyét foglalja el. Következik: Viadukt SE-Biatorbágy – Gödöllői SK november 22., vasárnap 13 óra.


Pest megyei II. osztályú bajnokság, Közép-csoport, 14. forduló:
Budakalászi MSE – Gödöllői EAC-SZIE 5-3
(0-3)

Őrült meccset játszott a csoport élmezőnyéhez tartozó budakalásziak ellen az egyetemi formáció, amely fél órával a végső sípszó előtt még 3-0 arányban vezetett. Ezt követően a hazaiak bő öt perc alatt kiegyenlítettek, majd a hajrában állva hagyták a kővé dermedt gödöllői játékosokat, akik közül Horváth Zsolt (2) és Enyingi Csongor voltak eredményesek.
Tizenhárom mérkőzés alapján a GEAC-SZIE csapata 14 ponttal, 26-31-es gólkülönbséggel 10. a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online