Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Védjük meg az országot - Gödöllőn is

2015-11-13 15:59:39

Soha nem látott bevándorlási hullámot indítottak el Európa irányába. A nemzeti konzultáció során az emberek döntöttek: meg kell védeni az országot! A konzultáció eredményei alapján Magyarország kiállt magáért és megvédte határait. Európa népei még csak most kezdenek felébredni, rájönni arra, hogy a bevándorlás kulturális kérdés: az identitásunk forog kockán.
Miután Magyarország megvédte határait, most az Európai Unióval is fel kell vennie a harcot.  Brüsszel ugyanis a valódi megoldás helyett arra készül, hogy kötelező kvótákkal akár egy „szegednyi” bevándorlót telepítsen Magyarországra. Ez a betelepítési kvóta ellentétes Magyarország érdekeivel.

A Fidesz gödöllői csoportja is megkezdte az aláírásgyűjtést, segítőink járják a várost, valamint november 14-én, szombaton a délelőtti órákban a HÉV Szabadság téri megállójában várjuk azokat, akik csatlakozni szeretnének a petícióhoz.
Az aláírásgyűjtés folyamatos, Facebook-oldalamon folyamatosan értesítjük a gödöllőieket is a helyszínekről. Várjuk azok jelentkezését, akik segítőként is szeretnének részt venni a gyűjtésben – tájékoztatta hírportálunkat Vécsey László, a gödöllői központú választókerület egyéni országgyűlési képviselője.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online