Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sztárok közé repítette gödöllői ügyfelét az Invitel

2015-11-11 13:58:05

Idén Milánóban rendezték meg a nemzetközi zenei világ legnagyobb sztárjait és legjobb előadóit felvonultató MTV Europe Music Awards díjátadó gálát, amin az Invitel és a zenecsatorna jóvoltából a gödöllői Pintér Dóra is részt vehetett párjával együtt. A show házigazdája a brit szupersztár, Ed Sheeran, háziasszonya pedig az ausztrál modell-színésznő, Ruby Rose volt.

Extravagáns ruhaköltemények, a legnagyobb hírességek felvonulása a vörös szőnyegen, látványos show, pezsgő és finom ételek a fogadáson: mindezt személyesen is átélhette az Invitel és az MTV csatorna jóvoltából Pintér Dóra, aki párjával együtt utazhatott a milánói MTV EMA díjátadó gálájára. A szerencsés nyertes néhány perc alatt regisztrált az Invitel nyereményjátékára, de álmában sem gondolta volna, hogy őt sorsolják ki. Így annál nagyobb volt az öröme, amikor értesült a hírről, hogy ő az a szerencsés Invitel-előfizető, aki részt vehet a rangos eseményen. „Az Invitel hírlevelében figyeltem fel a játékra, és mivel igen egyszerűen lehetett regisztrálni, meg is tettem. Már szinte el is feledkeztem volna az egészről, amikor nagy meglepetésemre kaptam egy gratuláló értesítőt. Be is mentem a gödöllői Invitel Pontba, ahol az ügyfélszolgálatos munkatársak velem együtt örültek” – mondta Dóra, aki olyan nagyszerű előadókat láthatott élőben, mint Andrea Bocelli, Ellie Goulding vagy Pharrell Williams.

- A show izgalmas és fantasztikusan látványos volt. A színpadi eszközök sosem látott tárházát vonultatták fel a fellépők, akiknek tehetsége és profizmusa vitathatatlan. A két műsorvezető tökéletes keretet adott a műsornak. Kipihenve a gálát, elegáns hotelszobánkból felkerekedve másnap még megnéztük Leonardo da Vinci híres, az Utolsó vacsora című freskóját, de megkóstoltuk az igazi milánói makarónit is. Összességében különleges és felejthetetlen élmény volt. Örülünk, hogy részesei lehettünk, amelyet ezúton is köszönünk – tette hozzá a képen párjával látható boldog nyertes.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online