Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Magyar Kupa: nehéz ágon a gödöllői röplabdás lányok

2015-09-23 08:36:18

Könnyen lehet, hogy nagy árat kell majd fizetnie a TEVA-Gödöllői RC női röplabda-csapatának azért, hogy meccslabdáról elbukta a Magyar Kupa februári döntőjét a Vasas ellen. Elmondjuk, miért.

Elkészült a rangos trófeáért zajló versenysorozat 2015/2016-os idényének sorsolása. Városunk hatosa a nyolcaddöntőben kapcsolódik be a küzdelmekbe, méghozzá a Budapest-bajnokságban szereplő Emericus KSE ellen (a mérkőzéseket november végéig kell lejátszani). Előlegezzük meg, hogy Horváth András társulata sikerrel veszi az akadályt, így a legjobb négy közé jutásért nem kisebb rivális, mint a bajnoki címvédő, a budaörsieket várhatóan felülmúló Linamar-Békéscsabai RSE együttese jelenti a leküzdendő akadályt. Amelyik csapat a négy közé kerül, elvileg könnyebb dolga lesz a fináléba jutnia, mivel a papírforma alapján az ellenfél a Jászberény vagy az UTE különítménye lehet.

A másik ágon a Vasasnak ismét jó esélye van arra, hogy a döntőig meneteljen. Ennyit jelent, ha valaki kupagyőztesként vág neki a következő kiírásnak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online