Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Veres-verés gödöllői módra

2015-08-23 19:16:11

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 2. forduló:
Veresegyház VSK – Gödöllői SK 1-2
(1-1)

Bő két esztendőt kell visszalapozni a sporttörténelem képzeletbeli könyvében, hogy rábukkanjunk arra a dátumra, amikor a két csapat azonos bajnoki osztályban szerepelt, és létrejöhetett a szomszédvárak rangadója (2013 márciusában 2-2-t játszottak a riválisok Veresegyházon). Most ismét eljött a derbi ideje, mert a veresiek nem vállalták az NB III-as indulást, inkább úgy döntöttek, a megye egyben próbálnak meg helytállni.

Radics Dávid jóvoltából a házigazdák már a 3. percben vezetéshez jutottak, de örömük nem tartott sokáig, mert Nagy Tamás egy egyéni akció végén az 5. percben egyenlített. Ezt követően főként a mezőnyjátéké volt a főszerep. Mindkét oldalon akadtak lehetőségek, ám az utolsó labdaérintésbe rendre hiba csúszott. A gólínség a 84. percben szakadt meg, amikor a veresi kapu előtti kavarodás után a labda Koziorowski Richárd elé került, aki mintegy 16 méterről a hálóba küldte a játékszert.
A mérkőzésen történteket egy sajnálatos esemény is beárnyékolta: a gödöllőiek támadója, Nagy Tamás a 77. perc tájékán a kezdőkörben összerúgott a házigazdák játékosával, és lábtörést szenvedett.

Két forduló után a Gödöllői SK csapata 4 ponttal, 3-2-es gólkülönbséggel a tabella 5. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – Tura VSK augusztus 29., szombat 16.30 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online