Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Edzőváltás a gödöllői tizenegynél

2015-08-01 16:23:12

Az elmúlt évadban a 11. helyet szerezte meg a Gödöllői SK labdarúgó-csapata a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Mint utóbb kiderült, a kiesés szempontjából ez a pozíció volt a vízválasztó, ezáltal városunk tizenegye a következő idényt is a megyei elitben teljesíteti.
A riválisok köre jócskán átalakult, hiszen az NB III-ból (Maglód, Tököl, Veresegyház) és a megye II-ből (Halásztelek, Nagykáta, illetve a Csomád és a Kisnémedi fúziójából létrejött CSO-KI Sport) egyaránt három-három alakulat lett tagja az első osztályú pontvadászat mezőnyének. A maradók táborát – a GSK-n kívül – a Vecsés, a Dabas-Gyón, a Tura, a Taksony, a Nagykőrös, a Biatorbágy, a Pilis, az Üllő és a Törökbálint együttesei alkotják a 2015/2016-os évadban.

Fontos változást jelent, hogy az edzői posztot már nem Nagy Dániel tölti be a gödöllői klubnál, hanem egykori csapattársa, Szász Ferenc (képen). Rózsavölgyi Sándor szakosztályvezető elmondása szerint az utánpótlás-nevelésben továbbra is a GSK-nál ténykedő Nagy Dániel megbízatása csupán átmeneti megoldás volt, hiszen eredetileg úgy kalkuláltak, hogy csak néhány meccsen ül le a felnőtt formáció kispadjára tavasszal, majd – miután nem találtak megfelelő szakvezetőt – megállapodtak, hogy a szezon végéig látja el a gödöllői csapat szakmai irányítását.
Az edzői pályafutása során néhány esztendőt Katarban is eltöltő Szász Ferenc neve egyáltalán nem ismeretlen Gödöllőn. Bő húsz évvel ezelőtt, az akkori NB II-es csapat játékosaként, majd utánpótlás-trénerként egyaránt állt már a Táncsics Mihály úti klub szolgálatában. Legutóbb Isaszegen volt felnőtt alakulat edzője, miközben az MTK-nál a fiatalokat trenírozta.

A további, gödöllői labdarúgó-csapatok közül a Gödöllői EAC a megyei másodosztályban játszik majd, de nem a korábban megszokott Északi-, hanem a Közép-csoportban. A Gödöllői SK II. együttese az új szezonban is a megyei harmadosztály Közép-csoportjában rivalizál.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online