Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A GEAC-öregfiúk akarata érvényesült a csoportbajnok-avató városi rangadón

2015-06-02 08:15:01

Úgy hozta az élet, hogy az utolsó, június első napján esedékes fordulóban dőlt el a Pest megyei öregfiúk bajnokság Keleti-csoportjának bajnoki címe. Hab volt a tortán, hogy a kulcsfontosságú rangadót két helyi csapat, a Gödöllői SK és a Gödöllői EAC-SZIE játszotta a Táncsics Mihály út sportcentrum füves pályáján.
A sorsdöntő találkozót a GEAC társulata várhatta kedvezőbb helyzetből, hiszen a lehetséges három eredményből számukra csak a vereség jelentette azt, hogy ezüstérmesként zárják a pontvadászatot. A GSK tizenegyének mindenképpen nyernie kellett az elsőség megszerzéséhez.

Az első félidő elején a hazaiak Sági Attila büntetőből élért találatával vezetéshez jutottak, ám a játékrész utolsó harmadában többet kezdeményezett a csíkos mezes GEAC. A fordulásig nem változott az állás, majd jó ideig a második játékrészben sem.
A GSK támadói több lehetőséget is elpuskázták, ami visszaütött, mert mintegy tíz perccel a lefújás előtt Ivanovics Károly fejesgóljával egyenlített az egyetemi formáció, és ünnepelhette a csoportbajnoki címet.


További csoportbajnokok: Kisnémedi (Észak), Nagykáta (Dél-kelet), Pilisvörösvár (Nyugat), Göd (Közép). A győztesek a bajnokok tornáján döntik el a Pest megye legjobbja címet.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online