Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllő adja a másodosztályú futsal-bajnokság legjobb U20-as csapatát

2015-05-31 19:25:13

A gödöllői futsal-utánpótlás területén folyó szakmai munka eredményességét mi sem jelzi jobban, mint az, hogy a Covritas FT Gödöllő csapatai két korosztályban (U17 és U20) is bekerültek az NB II-es bajnokság négyes döntőjébe. A végső csatározásokat május utolsó hétvégéjén rendezték meg Üllőn.

Az U17-es gödöllői formáció (Vastag Levente Márk, Varsányi Botond, Gruber Bálint, Ecker Zalán, Méhes Pál Tamás, Németh Máté, Kaján Máté, Lovász Barnabás, Dékány Gergely) a Brand Mission Tolna-Mözs csapatával játszott az elődöntőben, és 7-3 (2-2) arányban diadalmaskodott. A fináléban a dunakeszi Airnergy FC együttese volt az ellenfél, amely 3-1 (2-1) arányban jobbnak bizonyult az igencsak feszült, több kiállítással is terhelt összecsapáson.

A Covritas FT Gödöllő – Darabont Dániel, Magyar Zsolt, Molnár Márton, Farkas Péter, Bencsik Roland, Blahó Boldizsár, Marczis Richárd, Dékány József, Blaubacher Pál, Leidál Márton, Berta Balázs összetételű – U20-as együttese a dunakeszi Airnergy FC társulata ellen lépett pályára a fináléba kerülésért. Filácz Imre és Baranyai Pál tanítványai – 1-1-es első félidő után – nagy csatában, 3-1 arányban „hozták” a meccset, és az Energia SC Gyöngyös csapata ellen mérkőzhettek az aranyéremért.
Az első félidőben kevésbé voltak gólképesek a csapatok: a gödöllői srácok 2-1-es előnnyel vonulhattak szünetre. A fordulást követően hét találaton osztoztak a riválisok. Szerencsére, ezt a játékrészt is városunk – képen látható – fiataljai nyerték, akik 6-4 arányú végeredménnyel lettek a második vonal U20-as bajnokai.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online