Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Erről is határoztak a gödöllői városatyák

2015-05-19 12:16:09

A jelentősebb volumenű határozatok mellett kisebb horderejű, de fontos döntések is születtek a gödöllői városvezetés tagjainak május közepén megtartott tanácskozásán.

A képviselők állást foglaltak abban, hogy
- a 2016-os esztendő kulturális és közművelődési programjainak tematikája, a település 1966. január 1-ével bekövetkezett várossá nyilvánításának évfordulója okán a Gödöllő 50 – A megújuló értékek városa elnevezéshez kapcsolódik jövőre.
- akárcsak 2014-ben, a Gödöllő és Környéke Közbiztonságáért Közalapítványon keresztül 3,49 millió forintot biztosítanak egy darab, a külterületeken is jól használható, 105 lőerős Dacia Duster 1,6 16V típusú személygépkocsi (terepjáró) beszerzéséhez a helyi rendőrkapitányság munkájának segítése érdekében.
- folytatva a korábbi években kialakult hagyományt, ebben az esztendőben nettó 5 millió forintot juttatnak a Gödöllői Királyi Kastély parkja fenntartási munkáinak elvégzéséhez. A VÜSZI Kft. üzleti tervében is szereplő dotáció összege fű- és gyepvágásra használható fel, támogatási megállapodás alapján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online