Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Büntetővel bitorolta el a három pontot a Gödöllői SK

2015-04-18 18:50:34

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 23. forduló:
Gödöllői SK – Törökbálinti TC 2-1
(1-0)

Ősszel Törökbálinton a gödöllőiek 3-2 arányban nyertek, és nagy valószínűséggel egy minimális különbségű sikerrel most is kiegyeztek volna a tabella alsó felébe sodródott hazaiak. Óhajuk végül valóra vált.

Aki késve érkezett a küzdőtér mellé, mert a pályagondnok félszázadik születésnapi bulijának előkészületeit vizslatta a büfében, két nagy helyzetről is lemaradt. Az elsőt a vendégek hagyták ki, a másodikat pedig a kék mezes hazaiak. A 21. percben ismét a gödöllőiek előtt adódott szinte kihagyhatatlan gólszerzési alkalom, de Koziorowski Richárd lövését a kimozduló törökbálinti kapus, Sikur Lajos lábbal védte. A meccs ezen időszakában a sikerért többet tevő házigazdák próbálkozásai a 42. percben vezettek eredményre: a jobb oldalról becenterezett labdát Kaiser László passzolta a hálóba.


A második félidő első támadásából, a hazai védelem megingását kihasználva, Fekete László révén egyenlítettek a vizitálók, majd Nagy Roland tett azért, hogy bekerüljön a találkozó krónikájába. A Nagy Tamás sérülése miatt a 11. percben csereként pályára lépett – aztán a 91. percben lecserélt – gödöllői támadó az 52. percben mintegy 20 méterről célozta meg a törökbálinti kaput, és a játékszer a felső lécről vágódott vissza a mezőnybe. A 86. percben a vendégek egyik védője a felső karjával ért a bőrgolyóhoz, amit a játékvezető észrevett, és habozás nélkül a büntetőpontra mutatott. Nagy Roland állt a labda mögé, és azt magabiztosan a jobb alsó sarokba rúgta. Ezzel megszakadt a GSK öt forduló óta tartó nyeretlenségi szériája.

A Gödöllői SK csapata 26 ponttal, 37-50-es gólkülönbséggel a tabella 12. helyén áll a Pest megyei bajnokságban. Következik: Érdi VSE – Gödöllői SK április 25., szombat 16.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online