Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Foci: visszaütött a kupabravúr Nagykőrösön

2015-04-12 18:14:59

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 22. forduló:
Nagykőrösi Kinizsi TL FC – Gödöllői SK 4-0
(0-0)

Hazai környezetben eddig mindössze kétszer kapott ki a Nagykőrös a bajnoki idényben, viszont a gödöllői tizenegy az elmúlt 21 fordulóban felhalmozott 23 pontjából 15 pontot gyűjtött vendégként. Ősszel 3-3-ra végződött a riválisok gödöllői ütközete.

Az első félidőben mutatott játék alapján kevesen gondolták volna, hogy a térfélcsere után valósággal kiüti ellenfelét a hazai társulat. Pedig ez történt, hiszen ekkorra már kiütközött Nagy Dániel csapatának tagjain a szerdai, bravúrral megnyert kupameccs okozta fáradtság, és a nagykőrösiek akciógólokkal mattolták városunk együttesét.

A Gödöllői SK csapata 23 ponttal, 35-49-es gólkülönbséggel a tabella 12. helyén áll a Pest megyei bajnokságban. Következik: Gödöllői SK – Törökbálinti TC április 18., szombat 16.30 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 22. forduló:
Gödöllői SK II. – Vácszentlászló SE 10-0
(4-0)

A papírforma alapján a házigazdák vágtak neki nagyobb eséllyel a három bajnoki pont megszerzésének. Nem is kellett sokat várni arra, hogy egy kezezésért megítélt tizenegyest Szeles Dávid a 6. percben gólra váltson. Ezt követően tovább űzte riválisát a hazai gárda: a szünetig a képen kék mezben látható Várszegi Gábor, a szentlászlói kapus sérülését kihasználó Tóth Bence, majd Szeles jobb oldali szögletéből Szabó László is betalált.
A folytatásban még jobban felborult a pálya: a gödöllőiek közül Szeles Dávid és Szabó László kétszer-kétszer, Fuchs Ádám és Pakuts Barna pedig egyszer iratkozott fel a sikerlistára.

A Gödöllői SK II. csapata 51 ponttal, 93-32-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online