Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kétgólos előnyt tékozolt el a gödöllői tizenegy

2014-09-27 18:48:21

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 7. forduló:
Gödöllői SK –
Nagykőrösi Kinizsi TL FC 3-3 (2-1)

A tabella harmadik helyén tanyázó nagykőrösieket fogadta az utóbbi négy fordulóban veretlen gödöllői különítmény, amely már a 3. percben hátrányba került. Ezt követően sokáig említésre méltó momentum nélkül telt a később kifejezetten pezsgő hangulatúvá vált találkozó. A fordulat kezdete a 37. percben következett be, amikor egy szűk húsz méterről elvégzett szabadrúgásból Rontó Roland jobb belsővel a Kinizsi kapujába csavarta a játékszert. Az egyenlítés felpörgette Jenei Sándor együttesét, amely a 45. percben, egy frappáns jobb oldali akció végén, Switzer Nabil jobb alsó sarkos lövésével átvette a vezetést.

A gödöllőiek a második félidő elején ott folytatták, ahol a szünet előtt abbahagyták. Az 55. percben Fülöp Alex kétgólosra növelte a GSK előnyét, és ekkor úgy tűnt, nem okozhat gondot a három pont begyűjtése. Nem így lett, mert pillanatokon belül ritkán látható góllal faragott hátrányából a Nagykőrös. A gödöllőiek veterán cerberusa, Sipeki Attila óriási bravúrral hárított egy lövést, majd a kipattanót a vendégek játékosa a felső lécre bombázta, és az onnan visszapattant labdát tudták a lecövekelt hazai védők gyűrűjéből a hálóba juttatni.
A szépítés szárnyakat adott a vizitálóknak, és elindult a fizikai és lelki hadviselés is. Ennek a kék szerelésben pályára lépett a Jenei-csapat itta meg a levét, mivel a 66. percben tizenegyest harcolt ki a Nagykőrös, és a büntetőt magabiztosan értékesítették.

A Gödöllői SK csapata 8 ponttal, 15-16-os gólkülönbséggel a bajnoki tabella 9. helyén áll. Következik: Törökbálinti TC – Gödöllői SK október 4., szombat 15 óra.
Október 1-jén, szerdán 16 órakor a Gödöllői SK csapata is bekapcsolódik a Pest megyei Kupa (Magyar Kupa-előselejtező) küzdelemsorozatába. A 4. fordulóban a megyei másodosztályú Csomád együttese látogat Gödöllőre, a Táncsics Mihály úti sportcentrumba.


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 7. forduló:
Vácszentlászló SE – Gödöllői SK II. 2-4
(1-4)

Egymást követő hatodik diadalának megszerzésére készült a második számú gödöllői focicsapat, amely – több játékosa szombati munkahelyi elfoglaltsága miatt – szerette volna néhány nappal elhalasztani a Vácszentlászló elleni ütközetét, de a házigazdák ehhez nem járultak hozzá.

Más kérdés, hogy együttműködési hajlandóságuk hiányából a hazaiak nem profitáltak a találkozón, aminek sorsa már az első félidőben eldőlt. A házigazdák első percben elért vezetőgóljára sorra jöttek a gödöllői válaszok: előbb Polyák Attila duplázott, majd Pakuts Barna és Várszegi Gábor is bevette a vácszentlászlói kaput, miközben a 45. percben Somogyi Tibor büntetőt hárított. A második negyvenöt perc során a vendéglátók még szépítettek, ám ezzel érdemben semmire sem mentek.
A Gödöllői SK II. csapata 18 ponttal, 30-14-es gólkülönbséggel a tabella 1. helyét foglalja el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online