Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pozitív lett a drogteszt egy dányi általános iskolás fiúnál

2015-04-04 09:47:38

Kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy fiatalkorú dányi fiú ellen.

A nagyközségi általános iskola igazgatója tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy egy ötödikes tanuló március 12-én, az óraközi szünetben minden előzmény nélkül többször vállon és háton szúrta két osztálytársát gombostűvel. A meghallgatás során a fiatal fiú elmondta, hogy előző este marihuánás cigarettát szívott.
Az elvégzett drog gyorsteszt alátámasztotta a gyanúsított által elmondottakat, így a fiút a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Értesülésünk szerint az ügy hatalmas felháborodást váltott ki a településen. Az osztályba és az iskolába járó gyermekek szülei azonnali intézkedést szorgalmaztak az ilyen és ehhez hasonló esetek megelőzése érdekében. Dány polgármester asszonya március 26-ára kötetlen beszélgetésre hívta a leendő és már általános iskolába járó gyerekek szüleit. Az eseményen vendégként vett részt a helyi óvoda és iskola vezetője, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ területileg illetékes tankerületének képviselője, valamint a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai.

Úgy tudjuk, nem etnikai kérdésről van szó, hanem néhány, sajátos nevelési igényű, túlkoros gyerek másokat veszélyeztető viselkedési zavaráról. A bűncselekmény elkövetését sem kizáró jelenséggel foglalkozni kell, mielőtt nagyobb baj nem történik…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online