Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sporttársi segítséget is kapott a Vecsés a Gödöllő ellen

2015-03-28 17:12:11

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 20. forduló:
Vecsési FC – Gödöllői SK 2-1
(0-0)

Nem volt irigylésre méltó helyzetben a gödöllői tizenegy, amely a tabella második helyén álló Vecsés vendégeként bizonyíthatta felkészültségét. Ráadásul, első számú kapusa, a munkahelyi elfoglaltsága miatt hiányzó Sipeki Attila nélkül, akit Rónaszéki Attila helyettesített. Ugyanakkor szóhoz jutott a vendégek védelmében Smeló Dávid, aki sérülése és műtétje miatt tavaly szeptember vége óta nem volt bevethető állapotban.

Az első játékrészben a hazaiak játszottak fölényben, ám a trend a térfélcserét követően megfordult. Olyannyira, hogy a 74. percben Nagy Tamás szöglete után a vecsési Radnai György öngólt vétett. Néhány perc múlva megduplázhatta volna az előnyét városunk tizenegye, ám Fromm Gergely játékvezető sípja néma maradt, amikor Farkas Pétert a tizenhatoson belül felvágták.

A „sípmester” ténykedése a lefújásig még sok kívánnivalót hagyott maga után, ítéleteinek a házigazdák örülhettek. Piros Gábor nevéhez fűződő egyenlítőgóljuk a 79. percben úgy született meg, hogy az egyik gödöllői védőt valósággal eltiporták. Az utolsó percekben már egykapuzott a Vecsés, és 88. percben, egy szabadrúgás után Novák Mátyás megszerezte a házigazdák győztes találatát.

A két csapat április 8-án, szerdán 16.30 órától a Pest megyei kupa (Magyar Kupa előselejtező) nyolcaddöntőjében is összeméri erejét. A találkozót Gödöllőn rendezik meg.

A Gödöllői SK csapata 22 ponttal, 35-45-ös gólkülönbséggel a tabella 12. helyén áll a Pest megyei bajnokságban. Következik: Gödöllői SK – Tura VSK április 4., szombat 16 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum. Ezt megelőzően, április 1-jén, szerdán 18 órától a Gödöllői SK együttese a Hévízgyörk SC ellen játszik a Pest megyei téli műfüves bajnokság elődöntőjében, a Táncsics Mihály úton.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online