Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Három csillag superior minősítésre hajt a gödöllői hotel

2015-03-21 10:12:54

Idestova hét esztendeje üzemel a Gödöllő központjában található Erzsébet királyné Szálloda, amelynek rentábilis működtetését több menedzsment is megkísérelte aprópénzre váltani. Az önkormányzat tulajdonában lévő épület többmilliárd forint közpénzt felemésztő megújulása, majd az első évek üzemeltetése körül kialakult anomáliák máig tisztázatlanok.

A háromcsillagos hotel történetében – a tavalyi után – az idei lehet a második olyan év, ami néhány millió forintos nyereséges gazdálkodást eredményez. Igaz, ebben van némi „turpisság”, hiszen a városvezetés 2013-ban nettó 91 millió forinttal csökkentette a szállodát üzemeltető cég bérletidíj-fizetési kötelezettségét. Futás Levente, a Fidesz korábbi önkormányzati képviselője ezzel a döntéssel kapcsolatosan akkor úgy fogalmazott: nem történt más, mint az, hogy ettől kezdve közpénzből – ha úgy tetszik, a gödöllői adófizetők pénzéből – kell finanszírozni a tervezett minimális nyereség érdekében elszámolt veszteséget.

Laurán Csaba 2013 júliusában lett a szállodát működtető G-Magistratus Zrt. vezérigazgatója. Előzetes, a szolgáltatás színvonalát növelő elképzelései közül a relaxációs sziget kialakítása nemrégiben megvalósult. A direktor erre és a következő esztendő(k)re is tervez kisebb-nagyobb, döntően a biztonságos üzemelést szolgáló fejlesztéseket, méghozzá az amortizáció által felszabaduló forrásból. Lássuk, mi kell ahhoz, hogy a gödöllői hotel megcélozhassa a 3* Superior kategória minősítés – 2018-ban esedékes – elnyerését.

• recepciónál és az előtérben (hall) kazettás álmennyezet építése, halogén izzók LED-esre történő cserélése,
• a szobai – több esetben csapágyas – klímaberendezésének szervizeléséhez szükséges szerelőnyílások átépítése,
• konyhai gépek, berendezések korszerűsítése,
• nyílászáró-cserék (főként a rossz minőségű bádogos munkák miatt tönkrementek),
• a belső udvaron megsüllyedt, ezáltal balesetveszélyessé vált térkövek felszedése és szintbe hozása,
• szobafejlesztések: fürdőszobákba törölközőtartók, egész alakos tükrök, éjjeli szekrényekre és asztalokra lámpák.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online