Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Relaxációs sziget a gödöllői szállodában

2015-01-25 10:38:51

2013 decemberében még az volt az elképzelés, hogy tavaly nyárra elkészül a gödöllői Erzsébet királyné Szálloda wellness-részlege. A beruházás megvalósítása mintegy fél évet csúszott, és a hotel honlapján olvasható információk szerint napokon belül tényleg igénybe vehetők a relaxációs sziget szolgáltatásai.

Az épület főtér felőli bejárójával szemben kialakított wellness-részlegben 6 fős jacuzzi, 4 fős finn szauna, 3 fős infra szauna, valamint fitnesz-gépek (futópad, evezőpad, szobabicikli, kombinált erőgép, súlyzókészlet) szolgálják a – szálloda vendégei számára ingyenes – kikapcsolódást.
A külsős betérőknek egy alkalomra 1.800 forintot kell fizetniük, a gödöllői lakosok azonban kedvezményt élveznek, ők 1.300 forintért válthatnak belépőt. Az 5 alkalomra érvényes bérlet 6.000 forintba kerül, míg a 10 alkalomra érvényes bérletet 11.000 forintért kínálják. A belépőjegy ára tartalmazza a jacuzzi, a szaunák és a fitneszgépek használatát, valamint egy darab szaunalepedőt is biztosítanak ezért a pénzért. Akinek törölközőre is szüksége van, darabját további 200 forintért bérelheti.

A szálloda relaxációs szigete hétköznap reggel 7 és 11 óra, valamint 17 és 21 óra között tart nyitva. Hétvégén reggel 8 órától este 9 óráig várják a vendégeket.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online