Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szabadtéren is beindult a gödöllői éremhalmozás

2015-03-16 08:57:28

Az ünnepi hétvége sem múlt el a Gödöllői EAC atlétáinak sikerei nélkül. A hosszútávfutók a Kecskeméten megrendezett mezeifutó országos bajnokságon bizonyították felkészültségüket, a legkisebbek pedig hét éremmel tértek haza a BHSE Iharos-pályáján lezajlott téli gyermek gerelyhajító bajnokságról.

A mezeifutó országos bajnokságon – ahogy az a korábbi eredmények alapján várható volt – a legjobb gödöllői teljesítmény a képen a dobog tetején látható, Fekete Ábel (egyéniben 5.), Illich Márk (egyéniben 8.), Bencsik Gergő (egyéniben 23.) alkotta ifjúsági fiúcsapat tagjainak nevéhez fűződött, akik az egyéni helyezésük összeadása után elért 36-os értékkel aranyérmet szereztek a 6 kilométeres táv teljesítése után.
Az újonc lányok 3 kilométeren mérték össze tudásukat. A Szőke-Kiss Anna (egyéniben 6.), Gódor Fanni (egyéniben 12.) és Hrapan Júlia (egyéniben 14.) összetételű gödöllői formáció bronzéremmel zárta a versenyt.   Edző: Gadanecz György (képen a győztes csapat tagjai előtt).


A téli gyermek gerelyhajító bajnokságon elért GEAC-eredmények közül kiemelkedik a 12 éves Fekete Levente 400 grammos gerellyel elért 37,67 méteres dobása, amivel a korosztályos magyar örökranglista második és a 2015. évi világranglista 3. helyére került! Ugyancsak aranyérmet nyert Fehér Dorottya (15,64 m) a 10 éves lányok és Németh Nóra (24,39 m) a 12 éves lányok között.  Ezüstérmet szerzett – Fekete Levente mögött – Földi Bence szintén igen jó eredménnyel (33,08 m), és Nemes Csenge a 12 éves lányok között (23,75 m). A legkisebbek versenyében a 9 éves Fehér Nóra 11 méteres dobásával ért oda a dobogó második fokára. A gödöllői küldöttség bronzérmét 18,27 méteres dobással Pásztor Dorina nyerte a 11 éves lányok között. Edzők: Máté Alpár és Foki Vilmos.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online