Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jövőre is átadják a Gödöllő Városért díjat

2015-01-02 10:02:57

Március 15-én, a nemzeti ünnep gödöllői megemlékezés-sorozatának egyik eseményeként jövőre is átadják a helyi képviselőtestület által tizennyolc esztendővel ezelőtt alapított Gödöllő Városért kitüntetést. Az erről szóló rendelet értelmében, településünk második legrangosabb díja alkalmanként legfeljebb két magánszemélynek és egy közösségnek adományozható.
Olyanoknak, akik munkájukkal közmegbecsülést érdemeltek ki, példás, magas színvonalú tevékenységükkel hozzájárultak a város fejlődéséhez, jó híre növeléséhez. Az elismerést igazoló díszoklevél mellé Világfa-bronzszobor és pénzjutalom is jár.

A kitüntető cím elnyerésére alkalmasnak talált személyre, vagy közösségre bárki tehet javaslatot. Az írásos, rövid indoklással kísért ajánlást január 15-ig (csütörtök) kell eljuttatni a Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Kabinetjére (2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.), vagy a kovacs.reka@godollo.hu email-címre.

Emlékeztetőül: 2014-ben Six Edit, Bárdy Péter és a Zöld Híd Régió Kft. dolgozói kollektívája érdemelte ki a Gödöllő Városért díjat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online