Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pető Zoltánnal vág neki a tavasznak a Gödöllői SK

2014-12-29 13:09:41

Ahogy azt a klubvezetés korábban tervezte, év végéig megtalálták a Gödöllői SK Pest megyei első osztályú labdarúgó-csapatának új edzőjét. A kiválasztott Pető Zoltán lett. A 40 éves, kilencszeres válogatott, olimpikon (1996, Atlanta) focista a posztról távozott Jenei Sándor helyét foglalja el a gödöllői kispadon. Aktív pályafutása során Pető játszott az élvonalbeli Debrecenben, MTK-ban és Újpesten, valamint légiósként Belgiumban és Törökországban is próbára tette tudását. A védőjátékos tavasszal pályaedzőként segítette Pintér Attila korábbi szövetségi kapitány munkáját a válogatottnál.

Rózsavölgyi Sándor, a Gödöllői SK nagypályás labdarúgásért felelős szakvezetője érdeklődésünkre elmondta: több kiszemelttel is tárgyaltak, míg megszületett a döntés, ami vasárnap este megállapodássá vált. Pető Zoltán edzőként lesz felelős a gödöllői tizenegy szakmai munkájáért, de – egyfajta tanácsadóként – segítőt is kap, akinek a neve egyelőre nem publikus.
Egyértelmű cél, hogy a csapat a legjobb 10 között végezzen a bajnokságban, illetőleg az is, hogy elinduljon a hosszabb távú építkezés, amiben döntően saját nevelésű, illetőleg egykoron itt, vagy a környező településeken nevelkedett fiataloknak szánnak szerepet. Ennek tudható be, hogy az idősebb játékosok közül Kun Györggyel és Bencze Zsolttal már nem számolnak Gödöllőn, és a veterán hálóőr, Sipeki Attila is várhatóan csak tavasszal marad a GSK kötelékében – tájékoztatott Rózsavölgyi Sándor.

A Gödöllői SK együttese előreláthatólag január közepén kezdi meg a felkészülést a bajnokság tavaszi szezonjára.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online