Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Külső és belső szépülés természetes alapanyagokkal

2014-12-16 10:05:21

Nem csak a külső, hanem a belső szépség kezelésére és gondozására is vállalkozik Hargitai Andrea, aki december 13-án, Luca napján nyitotta meg szalonját Gödöllőn, a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcában. A város új, egyedülálló, a hölgyek és az urak számára egyaránt kínált kozmetikai szolgáltatását igénybe vevőket – nyugodt, mondhatni, intim körülmények között – kizárólag természetes alapanyagokból előállított készítményekkel kezelik.

Méghozzá, egy magyar márkával, amit a szépségterapeutaként, természetgyógyászként és aromaterapeutaként tevékenykedő Feller Adrienne hozott létre. A termékek kizárólag természetes alapanyagokból, válogatott gyógynövényekből, extra minőségű olajokból, esszenciákból és illóolajokból kézzel készülnek. Ezt maga Feller Adrienne tudatta, aki részt vett a gödöllői szépségszalon megnyitóján, és nagy örömmel üdvözölte annak megvalósulását.

A háziasszony, Hargitai Andrea szépségterapeuta elmondása szerint egy régen dédelgetett álma vált valóra – ahogy fogalmazott – kis kuckója megnyitásával, ahol a kozmetikai és a szépségápolási rituálékat oly módon tudja elvégezni, hogy ne csak a vendég, hanem ő is jól érezze magát. Fontos a kellemes, nyugodt légkör kialakítása ebben a stresszes világban arra az egy- vagy kétórás kikapcsolódásra, ami nem csak a külső, hanem a belső megszépülést is elősegíti.

Bár, a szépítkezés elsősorban a hölgyek privilégiuma, Hargitai Andrea rendkívüli igényességgel kialakított szépségszalonjában a férfiak is szívesen látott vendégek. Egy-egy kezelés ára több tényező függvénye. Fontos, hogy nyitási akcióként az első kezelést 20 százalékos kedvezménnyel kínálják.


A szalon Gödöllőn, a Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 5. szám alatt található. A szolgáltatásokat előzetes bejelentkezés alapján vehetik igénybe az érdeklődők, akiknek a (06-20) 509-6936-os telefonszámot kell tárcsázniuk, ha külső és belső megújulásra vágynak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online