Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: egy sima, két fordított

2014-11-16 15:38:00

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 14. forduló:
Viadukt SE-Biatorbágy – Gödöllői SK 4-1
(0-0)

Az eddig lejátszott idegenbeli mérkőzéseiből kifejezetten jól jött ki Jenei Sándor együttese, hiszen a gödöllői tizenegy hat fellépéséből – egy döntetlen és egy fiaskó mellett – négyszer nyert látogatóként. Városunk csapatának tagjai nem bánták volna, ha ez a sorozat folytatódik Biatorbágyon.

Sajnos, nem folytatódott. Az első félidőben mutatott játék alapján még nem volt benne a pakliban, hogy a hazaiak nagyon simán tartják maguknál a három bajnoki pontot. A térfélcserét követően viszont nagyot lazított a GSK együttese, amit a biatorbágyiak két akció- és egy tizenegyes góllal „háláltak meg”.
Fülöp Alex a 69. percben, egy szép támadás végén szépített, ám a mérkőzés első találatát jegyző Bojan Brnovic kiállítása miatt emberhátrányba került házigazdák a 93. percben, Mogyorósi Zoltán révén visszaállították a háromgólos különbséget.

A Gödöllői SK csapata 17 ponttal, 28-35-ös gólkülönbséggel a bajnoki tabella 10. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Hévízgyörki SC november 22., szombat 13 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 14. forduló:
Bagi TC ’96 – Gödöllői EAC 5-0
(3-0)

Abban a tudatban utazhatott Bagra az utóbbi fordulókra megtáltosodott GEAC, hogy újabb sikeres esetén megelőzi ellenfelét a tabellán. Nos, ez nagyon nem jött össze, mert a vendéglátók valósággal átgázoltak a 46. percben a kiállítás sorsára jutott kapusát, Máthé Tamást elvesztő egyetemi alakulaton.
A Gödöllői EAC együttese 13 ponttal, 21-34-es gólkülönbséggel a 11. helyen áll a csoport tabelláján.


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 14. forduló:
Gödöllői SK II. – Galgagyörki SE 3-0
(0-0)

Utolsó őszi megmérettetésére készült a záró fordulóban szabadnapos második számú gödöllői focicsapat, amelynek győzni kellett ahhoz, hogy ne a második helynél rosszabb pozícióból vágjon neki a tavaszi folytatásnak.

Az első félidőben csupán meddő mezőnyfölényére lehetett büszke a hazai társulat, amely csupán egy les miatt meg nem adott gólig jutott a kapura szinte veszélytelen galgagyörkiek ellen.
A fordulás után nem sokkal Polyák Attila percei következtek. A gödöllői támadót az 53. percben valósággal letaglózták a vendégek tizenhatosán belül, de a találkozó jelentős részében furcsa felfogásban ítélkező Szabados Tibor játékvezető sípja néma maradt. Két perccel később a képen a földön fekvő Polyák ugrott fel fejelni a megmozdulás előtt egy perccel csereként pályára lépett Bátyi Barnabással, akinek a homlokáról a saját kapujába hullott a labda. Pár perc múlva a korábban már sárga lappal figyelmeztetett Polyák addig reklamált, amíg a játékvezető neki, illetve a vitába beszálló galgagyörki Kokavecz Krisztiánnak egyaránt felmutatta a piros lapot.
Függetlenül a közjátéktól, a vezetés megnyugtatta a hazai formáció tagjait, akik a mérkőzésből hátralévő időben jócskán kitömhették volna riválisuk kapuját. Az elpuskázott ziccerek miatt azonban „csak” kétszer voltak eredményesek: Szeles Dávid tizenegyesből, Pakuts Barna pedig egy remek ütemű kiugratás után talált a vizitálók hálójába.

A Gödöllői SK II. csapata 36 ponttal, 53-24-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online