Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szóváltásba keveredett az asszonnyal, és meggyújtotta a szétlocsolt gázolajat

2014-09-15 16:00:11

Közveszély-okozás bűntett, valamint kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Gödöllői Rendőrkapitányság eljárást indított J. Gábor 38 éves nagytarcsai lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 38 éves gyanúsított szeptember 14-én, 12 óra körüli időben, nagytarcsai családi házukban szóváltásba keveredett a feleségével, majd ezt követően az udvaron gázolajat locsolt szét, valamint különböző éghető tárgyakat helyezett egymásra és szándékosan tüzet gyújtott. Az asszony a férje elöl kimenekült a házból és értesítette a rendőrséget, illetve a tűzoltóságot.


A helyszínre kiérkező tűzoltók a lángokat eloltották, az eset során személyi sérülés nem történt. J. Gábort a kistarcsai rendőrőrs munkatársai a ház padlásán elfogták és előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Az adatgyűjtés során felmerült, hogy a gyanúsított kábítószert fogyasztott, ezért a rendőrök vele szemben drog-gyorstesztet alkalmaztak, ami kábítószer fogyasztásra pozitív eredményt mutatott. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, J. Gábor ellen a további eljárást – őrizetbe vétele mellett – a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai folytatják le. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online