Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Visszajátszókkal verték az ígéretes gödöllői futsalosokat

2014-09-12 21:06:56

NB II. Keleti-csoport, 1. forduló:
MAG-LOG Team CFT Gödöllő – MVFC-Berettyóújfalu II. 4-6
(1-2)

Ezt megelőzően az utolsó NB-s futsalmeccset 2013. május 27-én játszották le Gödöllőn. Egy év kényszerszünet után, szeptember 12-én ismét láthattak teremfocit a sportág helyi rajongói. Igaz, nem első osztályú ütközetet, hanem egy megújult, utánpótláskorú fiatalokra épülő gödöllői formáció első szárnybontogatását az NB II-ben.

Baranyai Pál társulata az NB I-ben az ősi riválisnak számító MVFC-Berettyóújfalu második számú csapata ellen debütált a pontvadászatban. Nem segítette a hazaiakat, hogy vizitálóknál – mivel a hétvégén nincs élvonalbeli forduló – többen is „visszajátszottak” a kettőbe.


Bátran kezdtek a vendéglátók, de már elég korán láthatóvá vált, hogy a hajdú-bihariak rutinjával szemben – főként védekezésben – csak ideig-óráig lesz elég a lelkesedés. A piros mezes látogatók 2-0-ra elhúztak, de a térfélcseréig
a játékos-edző Baranyai Pál jóvoltából szépítettek a gödöllőiek. A második játékrészben is folytatódott a nyílt sisakos küzdelem, aminek során az MVFC II. kínosan ügyelt arra, hogy a lefújásig megőrizze előnyét. Ebben a játékrészben hazai részről Molnár Márton, Magyar Zsolt és Farkas Péter voltak eredményesek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online