Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megkapták a beosztásukat a gödöllői focicsapatok

2014-07-19 11:12:05

Az Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatósága Versenybizottságának illetékesei elkészítették a megyei I., II., illetve III. osztály csoportjainak beosztását a 2014/2015-ös bajnoki idényre. A három osztályba összesen 154 felnőtt együttes nevezett, tizeneggyel több, mint az előző szezonban. A gödöllői focicsapatoknak mindhárom osztályban lesz képviselőjük.

A Pest megyei I. osztályban az augusztus 16-i bajnoki rajtra történő felkészülésnek július 15-én nekivágott Gödöllői SK első számú egysége a Biatorbágy, a Dabas-Gyón, az Érd, a Hévízgyörk, a Nagykőrös, az Örkény, a Pilisszentiván, a Pilisi LK-Legea, a Százhalombatta, a Taksony, a Tápiószecső, a Törökbálint, a Tura, az Üllő és a Vecsés formációijával találkozik.

A Pest megyei II. osztály Északi-csoportjában a Gödöllői EAC társulata lép pályára. Ellenfeleik táborát az Aszód, a Bag, a Csővár, az Erdőkertes, a Kismaros, a Galgahévíz, az Iklad, az Isaszeg, a Kisnémedi, a Püspökhatvan, a Vác-Deákvár, a Vácduka, a Valkó és a Verőce tizenegye alkotja.

A Gödöllői SK II. alakulata a Pest megyei III. osztály Közép-csoportjába nyert besorolást. Az edzői poszton – Legéndi György utódaként – Kerecsényi Norbert irányításával készülő gárda riválisai a Csömör, a Csörög, a Galgagyörk, a Galgamácsa, a Kerepes, a Kisalag, a Mogyoród FC, a Mogyoród KSK, az Őrbottyán, a Püspökszilágy, a Szada, a Váchartyán, a Vácrátót, illetve a Vácszentlászló különítménye lesz.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online