Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Alapozásba kezdtek a gödöllői focisták

2014-07-16 08:51:33

Július 15-én megkezdte a felkészülést a Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 2014/2015-ös évadjára az elmúlt kiírásban 8. helyen végzett Gödöllői SK csapata. Jenei Sándor edző (kép bal szélén) és az első foglalkozáson megjelent játékosok a Táncsics Mihály úti sportcentrumban találkoztak.

Rózsavölgyi Sándor, a klub nagypályás labdarúgásáért felelős szakvezetője hírportálunk érdeklődésére elmondta, hogy – bár, még vannak tisztázatlan kérdések – nagy változás nem várható a tavaly tisztességgel helytállt játékoskeretben. Egyelőre annyi biztos, hogy Oszvári Tamásra nem számíthatnak, mivel a középpályás úgy döntött, hogy külföldi munkavállalás miatt szünetelteti focikarrierjét. Felmerült, hogy esetleg visszatér Gödöllőre a veterán hálóőr, Sipeki Attila fia, ám ez képlékeny, mert ha jobb ajánlatot kap, gyanítható, azt választja.
A GSK felnőtt csapatának személyi állománya saját nevelésű focistákkal bővülhet, és az sem kizárt, hogy más klubtól is érkeznek fiatal tehetségek.


A szakvezetés a biztos bennmaradást tűzte ki célul, ami helyezésre átszámolva nem lehet(ne) rosszabb, mint a tavaly elért nyolcadik pozíció. A bajnoki idény őszi szezonja augusztus 16-án kezdődik és november 23-án zárul.
A sorsolás egyelőre nem ismert. A GSK riválisai az Érd, a Vecsés, a Biatorbágy, a Tura, az Örkény, a Törökbálint, a Nagykőrös, a Százhalombatta, az Üllő, a Hévízgyörk, a Dabas-Gyón, a Taksony, a Pilisszentiván, a Pilisi LK-Legea és a Tápiószecső tizenegye lesz.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online