Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Visszatérhet az élet az egyetemi strandra

2014-06-30 17:25:14

Május végén közgyűlést tartott a Gödöllői Egyetemi Atlétikai Klub (GEAC). Az eseményen személyi kérdéseket is napirendre tűztek. A felsőoktatási intézmény honlapján, az egyetemi újság legfrissebb számában napvilágot látott egy interjú, amiből – többek között – kiderül, hogy dr. Gálfi Péter tudományos rektor-helyettes lett a klub elnöke, míg az ügyvezető elnöki teendőket a Szent István Egyetem sportigazgatója, Balázs Zoltán látja el a jövőben.

A számos kérdést feszegető beszélgetés végén megakadt a szemünk egy mondaton: Az uszoda megépítéséig szeretnénk újra üzemeltetni az egyetemi strandot, most az ehhez szükséges feltételek megteremtésén is dolgozom – nyilatkozta Balázs Zoltán.

Amennyiben a tervek valóra válnak, 2011 nyara után ismét aktívvá válhat az azt megelőző több mint egy évtizedben a VÜSZI Kft. által, éves szinten mintegy 10 millió forintos városi támogatással üzemeltetett egyetemi strand, ami az utolsó VÜSZI-s idényét csaknem 3 millió forintos veszteséggel zárta. Feltehetőleg ez is hozzájárult ahhoz, hogy 2012 februárjában a gödöllői önkormányzat – pénzhiányra hivatkozva – az egyetemi óvoda feletti vizes objektum működtetésének megszüntetéséről döntött, majd négy hónappal később a lokálpatrióta klubos többségű városvezetés hozzájárult az egyetemmel kötött, 2015. május 31-ig érvényes haszonbérleti szerződés felmondásához.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online