Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rózsaligetet szentelnek a megkeresztelt újszülötteknek

2014-06-15 13:21:41

Elkészült, és a június 15-i szentmise után felavatták a Szentháromság-templom előtti megújult területet, ami – amennyiben a gödöllői képviselőtestület tagjai június 19-i ülésükön támogatják a határozati javaslatot – a jövőben a Szentháromság-kert nevet viseli majd.

A Szent Imre utca, az Ambrus Zoltán köz és a Szentháromság-templom által határolt területet – a Lyra Florae Kft. kiviteli terve alapján, a VÜSZI Kft. megbízásából – a Mária-kertet is kialakító Attraktív Kert Kft. munkatársai varázsolták újjá. A tereprendezést követően igényes zöldfelület, rekreációs-pihenőhely, dísznövény-ágyások, cserjesor és sétautak létesültek, illetőleg ivókút, valamint főleg az idősebb korosztály számára kihelyezett tornaeszközök ugyancsak fellelhetők a parkosított területen.


S még valami: a mintegy 11 millió forint felhasználásával elkészült Szentháromság-kert központi részén kialakították az Újszülöttek rózsakertjét, amit a templomban megrendezett keresztelők emlékére ültetett virágokkal telepíthetnek be a családok.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online