Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Átrendezte a gödöllői főtér tereptárgyait a figyelmetlen autós

2014-06-07 09:10:06

Május 24-én, hajnali 3 óra körüli időben egy ismeretlen forgalmi rendszámú Mitsubishi Galant típusú személygépkocsi közlekedett Gödöllőn, a Dózsa György úton. A jármű vezetője bekanyarodott autójával a Szabadság téren lévő parkba, ahol az egyik bank irányába haladt. Közlekedése során a parkban elhelyezett tereptárgyak (padok, szeméttárolók, szintkülönbséggel ellátott virágoskertek) miatt nem tudta egyszerűen megközelíteni a bankot, ezáltal a park több pontján hátramenet végrehajtására kényszerült. A tolatásokat azonban nem kellő körültekintéssel hajtotta végre, ezért nekiütközött egy kosaras hulladékgyűjtőnek, egy padnak, valamint a Dózsa György út mellett kihelyezett vaskorlátnak, majd megállás nélkül elhagyta a helyszínt.
A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a gépjárműben, a padban, a vaskorlátban és a kosaras szeméttárolóban azonban anyagi kár keletkezett.


A Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya feljelentést tett az ügyben, ami alapján eljárás indult közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése szabálysértés elkövetése miatt.  A helyi kapitányság munkatársai adatgyűjtést, tanúkutatást hajtottak végre, és kielemezték térfigyelő-kamera felvételeit is. A kutakodás eredményeként sikerült beazonosítani E. Imre 30 éves debreceni lakost, akit június 6-án eljárás alá vont a rendőrség. Meghallgatásakor a férfi elismerte a felelősségét, tettét nagyon megbánta. Elmondta, hogy azért nem jelentette az esetet, mert úgy gondolta, hogy csak a járművében keletkezett anyagi kár.
A szabálysértési hatóság 150 ezer forintos pénzbírságot szabott ki a gödöllői főtér tereptárgyait átrendező férfi ellen, aki lemondott fellebbezési jogáról, így a határozat jogerőssé vált.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online