Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elmaradt a gödöllői „focibosszú” Sződligeten

2014-05-25 19:48:09

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 28. forduló:
Iklad KFC – Gödöllői EAC 1-1
(0-0)

A csoport éllovasának otthonában kellett helytállnia Sztriskó István társulatának, méghozzá úgy, hogy a házigazdák győzelmük esetén gyakorlatilag a bajnoki címet ünnepelhették. Ráadásul, ezen a találkozón az egyetemi formációjának nélkülöznie kellett a sérülése miatt otthonában lábadozó edzőjét, akit Nagy Béla helyettesített a kispadon.
A temérdek kihagyott gödöllői ziccerrel tarkított mérkőzés végeredménye az utolsó negyedórában alakult ki. A vendéglátók vezetőgóljára Angyal Zoltán büntetőből válaszolt.

Huszonhat mérkőzés alapján a Gödöllői EAC 32 ponttal, 46-56-os gólkülönbséggel a 11. helyen áll a csoport tabelláján.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 25. forduló:
Sződligeti SMTE – Gödöllői SK II. 1-1
(1-1)

A csoport negyedik helyén álló riválishoz utazott Legéndi György csapata, amely sikere esetén sem előzhette meg a házigazdákat. Igaz, sok vesztenivalója sem volt a GSK II-nek, hiszen városunk második számú fociegysége egy esetleges fiaskóval is biztos „helybenjárónak” volt mondható.

Különös megvilágításba helyezte az összecsapást az a körülmény, hogy a két csapat őszi, Gödöllőn lejátszott találkozóján a hazaiak valósággal kiütötték a sződligetieket, ám a mérkőzés három pontját később – játékos jogosulatlan szerepeltetéséért – elvették a gödöllői csapattól, mi több, plusz egy büntetőponttal is sújtották őket.
Egy nappal az ütközet előtt Legéndi György úgy fogalmazott, hogy nem „bosszút állni” mennek Sződligetre, hanem pusztán nyerni. A vendégek diadala azonban elmaradt. Elsősorban azért, mert a kínálkozó gólszerzési lehetőségekkel – leszámítva Orbán Levente 11. percben elért vezetőtalálatát – nem tudtak kellően élni. Szerencsére, a hazaiak sem, akik a 24. percben egyenlítettek, és ezzel ki is alakult a pontosztozkodással zárult összecsapás végeredménye.

A Gödöllői SK II. csapata 39 ponttal, 56-36-os gólkülönbséggel az 5. helyet foglalja el a csoport táblázatán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online