Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Orbán mesternégyesével alázott a GSK II.

2013-11-10 15:54:46

Pest megyei II. osztály, Északi-csoport, 13. forduló:
Gödöllői EAC – Iklad KFC 0-0


Nem kevésbé veretes rivális, mint az éllovas Iklad jutott ebben a fordulóban Sztriskó István csapatának, amely egy héttel korábban Mogyoródon szerezte meg első sikerét a bajnokságban. Az egyetemi formáció teljesen egyenrangú ellenfélként küzdött a találkozó folyamán, mi több, ha a 93. percben nem puskázzák el a meccs helyzetét, a forduló bombameglepetését okozhatták volna.

Tizenegy mérkőzés alapján a Gödöllői EAC csapata 9 ponttal, 16-26-os gólkülönbséggel a 14. helyen áll a csoportban.
*************************************************************************************************
Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport, 12. forduló:
Gödöllői SK II. – Sződligeti SMTE 6-1
(2-0)

Miután az előző fordulóban Szadán 2-1-re elvérzett, és a 8. helyre visszacsúszott a második számú gödöllői egység, cseppet sem volt mellékes, hogy az őszi idény utolsó hazai találkozóján mennyi pontot termel a Legéndi György által irányított formáció a tabella 6. pozícióját elfoglaló sződligetiek ellen. Az ütközet előtt annyi biztos volt, hogy hazai győzelem esetén a két csapat helyet cserél a táblázaton.

Sokat, szerencsére, nem kellett aggódni a gödöllői diadalért. A házigazdák már az első félidőben meglapozták sikerüket, amit a második játékrészben légies könnyedségűvé tettek. Főként az első csapatban is megfordult Orbán Levente volt elemében, aki egymaga négyszer bizonyult eredményesnek. Az ő duplájával indult a találkozó, majd Kovács Miklós talált be. Ezt követően ismét két Orbán-gól keserítette a vizitálók szájízét, a kegyelemdöfést pedig Tury Viktor adta meg. A szödligeti csapat 6-0 után érte el becsületgólját.

Tizenkét forduló után a Gödöllői SK II. együttese 19 ponttal, 29-15-ös gólkülönbséggel a táblázat 5. helyén áll.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online