Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Simán verte a bajnok az NB I/B-től búcsúzó GKC-t

2014-05-18 17:53:29

NB I/B. Keleti-csoport, 26. forduló:
Gödöllői KC – Kőnig-Trade-Balmazújvárosi KK 19-35
(11-18)

A sorsolás szeszélye folytán a bajnoki évad utolsó fordulójában a sereghajtónak a bajnok ellen kellett pályára lépnie. Némi túlzással úgy is fogalmazhatnánk, hogy a következő idényben a tervek szerint a saját nevelésű fiatalokra épülő csapattal az NB II-ben induló házigazdák az NB I-es szintű hajdúságiakkal rivalizáltak. A kvázi kétosztálynyi különbség igencsak kidomborodott.


Ahogy arra számítani lehetett, a városunk csapatánál hatékonyabban védekező és ziccereit is jobb százalékban kihasználó bajnok folyamatosan növelte előnyét. A 24. percben, 5-15-nél már tíz volt közte. Ezt követően – az időkéréseknek is köszönhetően – eredményesebben küzdött Bartos Gábor együttese, amely egy időntúli hétméteressel mínusz héttel vonulhatott a szünetre.
A második félidőben a játék képe kísértetiesen hasonlított az első harminc percben történtekhez, így a kékmezes balmazújvárosiak könnyedé igazolták, hogy „kinőtték” az NB I/B-t.

A Gödöllői KC csapata 3 ponttal (1 győzelem, 1 döntetlen és 24 vereség), 630-803-as gólkülönbséggel az utolsó, 14. helyen zárta a 2013/2014-es bajnoki idényt, és kiesett az NB I/B-ből.

Juniorok: Gödöllő – Balmazújváros 34-28
Furcsán hangzik, de tulajdonképpen egy kismértékű vereség is elegendő volt a gödöllői együttesnek ahhoz, hogy megkoronázza egész szezonbeli jó teljesítményét, és a 4. helyen zárja a pontvadászatot. Ezzel azonban nem számoltak a GKC juniorjai, akik gólban gazdag összecsapáson magabiztosan múlták felül hajdúsági riválisukat.
A gödöllői juniorok 36 ponttal, 784-682-es gólkülönbséggel a 4. helyen végeztek a bajnokságban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online