Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ötös váci vizit Gödöllőn

2014-04-19 19:13:28

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 23. forduló:
Gödöllői SK – Vác FC 0-5
(0-2)

A komoly hazai edzői múlttal és eredményekkel rendelkező Csank János által irányított, a Pest megyei bajnokságot veretlen mutatóval (18 győzelem, 4 döntetlen, 77 rúgott- és 9 kapott gól) magabiztosan vezető, és – kár tagadni – elsőszámú bajnokesélyes Vác együttese jutott osztályrészül Jenei Sándor csapatának a nagyszombati fordulóban. Október 6-án 4-1-re nyertek a Duna-partiak vendéglátóként. Ezúttal egy laza ötössel távoztak a Táncsics Mihály úti sportcentrumból.

Ahogy a játékvezető a sípjába fújt, az eső is rázendített. Az első percek főként alkalmazkodással teltek, majd a jobb képességű és erőnlétben is veretesebb, ebből eredően a vendéglátóknál lényegesen magabiztosabban futballozó váciak a 16. percben – a piros mezes Segesdi Attila révén – nekiláttak a gólgyártásnak (képen). A Csank-csapat a 22. percben Greff Ádám fejesgóljával megduplázta előnyét, amivel gyakorlatilag lezárult az első félidő krónikája.


A térfélcserét követően a gödöllőiek megpróbáltak harciasak lenni, de ebből egyáltalán nem profitáltak. A Vác az 55. percben kapott egy ajándék tizenegyest, amit Rusvay Gergely gond nélkül értékesített, majd a 78. percben, egy kipasszolt akció végén ismét ő volt sikeres. A végeredményt a 84. percben Segesdi Attila fejjel elért találattal állította be, az ekkor már hitehagyottan játszó házigazdák ellen.

A két csapat hamarosan újra találkozik egymással: május 7-én, szerdán 17 órától a Pest megyei Kupa negyeddöntőjében rivalizálnak Vácott.

A Gödöllői SK együttese 30 ponttal, 31-41-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll. Következik: Tápiószecső FC – Gödöllői SK április 26., szombat 16.30 óra.

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 23. forduló:
Nagymaros FC – Gödöllői EAC 1-2
(1-0)

Tizenegyedik a tizedik ellen. Csupán ebből kiindulva, kiélezett küzdelemre lehetett számítani az összecsapáson. Az is lett belőle, mivel az első félidő vége felé megszerzett hazai vezetőgólra a második játékrészben – Müller Péter (62. perc) és Angyal Zoltán (85. perc) jóvoltából – kettővel válaszolt Sztriskó István legénysége, amely értékes idegenbeli sikerével stabilizálta a helyét a csoport középmezőnyében.

Huszonegy mérkőzés alapján a Gödöllői EAC 27 ponttal, 36-45-ös gólkülönbséggel a 9. helyen áll a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online