Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gyere velünk a Bajnokok Ligája döntőre!

2014-04-04 09:12:46

Riporter vagyok! címmel országos pályázatot hirdetett a Foci a barátságért projekt, aminek keretében 12 és 14 év közötti fiatal újságíróknak egy társukkal, ifjúsági foci játékossal, vagy szurkolóval kell interjút készíteni a kezdeményezés alapelveiről: tradíció, béke, barátság, győzelem, egészség, egyenlőség, sportszerűség és elhivatottság.
A gödöllői kandidálók számára is kihívást jelentő versenyre a Gazprom társadalmi programjában részt vevő 14 országból – köztük Magyarországról – várnak jelentkezőket. Minden országból egy-egy győztes kerül ki, aki részt vehet a program fő eseményén, a II. Nemzetközi Foci a barátságért Gyermekfórumon, tagjává válhat egy most, újonnan alakuló Nemzetközi Gyermek Sajtóközpontnak, és beszámolhat az UEFA Bajnokok Ligája 2014-es döntő mérkőzéséről, amit május 24-én, szombaton 20.45 órától rendeznek meg Lisszabonban, az Estádio da Luz stadionban.

Az angol nyelvű pályamunkát (interjút) és legalább egy, az interjú során készített fotót április 18-ig (péntek) az f4f_hungary@gazprom.com email címre kell elküldeni. A beérkezett munkák közül országos szakmai zsűri választja ki a legkreatívabbat.
További részletek ezen az elérhetőségen találhatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online