Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Savanyú volt a vecsési…

2014-03-29 17:08:35

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 20. forduló:
Vecsés FC – Gödöllői SK 3-0
(1-0)

Ha csak a tavaszi meccseket vesszük alapul, a gödöllői tizenegy eddig jobban teljesített, mint az Urbán Flórián irányította vecsésiek. A vendégek 7 pontot termeltek (2 győzelem, 1-1 döntetlen és vereség), míg az őszi szezon után a dobogó harmadik fokán telelő házigazdák csupán 3 pontra (1 győzelem, 3 vereség) voltak képesek. A pillanatnyi forma szerint tehát amolyan háromesélyes ütközet elé néztek a riválisok.

Az első félórában inkább a gödöllőiek irányították a játékot, de kínálkozó lehetőségeiket vérbeli csatár hiányában nem tudták gólra váltani. Nem úgy a hazaiak, akik a 30. percben Hungler Gábor révén vezetéshez jutottak.
A fordulás után még nagyobb nyomás nehezedett a vizitálók kapujára. Jenei Sándor cserékkel próbálta meg felrázni csapatát, de a gyorsabban futballozó vecsésiek Petruska Csaba (62. perc), majd Abdelatty Mohamed (88. perc) jóvoltából bebiztosították megérdemelt győzelmüket.

A Gödöllői SK együttese 27 ponttal, 25-31-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Hévízgyörki SC április 5., szombat 16 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online