Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bronzba öntötte bajnoki teljesítményét a gödöllői röplabda-csapat

2014-03-29 19:07:00

Bajnoki helyosztó a 3. helyért, 3. mérkőzés:
TEVA-Gödöllői RC – Aluprof-TF Budapest 3-0
(15, 21, 14)
Gödöllő: Széles, Lutter, Szakmáry, Hackl, Csengeri, Kriegel Zs. Cserék: Lékó (liberó), Erdős, Szekeres.

A bajnoki harmadik helyért folyó rivalizálás eddigi két mérkőzése a gödöllőiek szája íze szerint alakult, így jó esély mutatkozott arra, hogy Horváth András csapata hazai környezetben lezárja a párharcot.

Nagyobb ütőerejét, hatékonyabb sánc- és centermunkáját kamatoztatva, könnyedén szakadt el riválisától az első szettben a gödöllői különítmény, amely végül tíz pont különbséggel tudta le a játékrészt.
Fölénye birtokában kissé kényelmesen vágott neki a második felvonásnak a TEVA-hatos, ezáltal egy ideig azon fáradozhatott, hogy befogja a fővárosiakat. A hajsza jócskán elhúzódott: a házigazdák 18-17-nél tudták átvenni a vezetést, és innen már nem volt pardon…
Egy játszmára a bronzéremtől már „csak” arra kellett ügyelnie a gödöllői formációnak, hogy ne adjon feltámadási lehetőséget a derék TF-eseknek és a lehető leggyorsabban lezárja a párviadalt. Horváth András együttese ennek tudatában összeszedett játékkal teljesítette és nyerte a harmadik etapot, így a mérkőzést is.

Álló sor (balról jobbra): ifj. Árpás Géza gyúró, Bajáriné Pesti Anikó másodedző, Merkószki Tünde, Szekeres Judit, Hackl Szilvia, Kriegel Zsófia, Széles Petra csapatkapitány, Csengeri Petra, Szakmáry Gréta, Mester Orsolya, Horváth András edző, Huszár Éva szakosztályvezető. Térdelnek: Erdős Zsófia, Lados Szilvia, Kovács Adél, Lékó Lilla, Lutter Liza, Antal Anett. A képről hiányzik Szalay Attila, a gödöllői csapat februárban menesztett vezetőedzője...

Idei teljesítményével a gödöllői társulat „visszaállt” a 2011-es eredményességi szintjére, amikor Deme Gábor irányításával kupaezüstöt és bajnoki bronzérmet szerzett városunk hatosa. Az elmúlt kiírásban a Magyar Kupában és a pontvadászatban egyaránt a második helyig vitte a TEVA-GRC együttese, amelynek a legfényesebb medália továbbra is hiányzik a gyűjteményéből.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online