Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Éltek a gödöllői lányok a bronzderbi első ütközetén

2014-03-22 19:11:47

Bajnoki helyosztó a 3. helyért, 1. mérkőzés:
TEVA-Gödöllői RC – Aluprof-TF Budapest 3-0
(14, 18, 15)
Gödöllő: Lutter, Szakmáry, Hackl, Csengeri, Kriegel Zs., Széles. Cserék: Lékó (liberó), Antal.

Úgy dobta az élet, hogy az idei bajnokságban „csak” a bronzéremért harcolhat az elmúlt két kiírásban ezüstérmes gödöllői csapat. Hogy a kudarccal egyenértékű visszaesést miként élte meg a hazai különítmény, arra is választ adott a TF elleni párharc első fejezete.

Bekezdtek a gödöllői lányok, akik 5-1 után 8-3-ra, majd 16-8-ra és 22:11-re is vezettek, így könnyedén nyerték az első játszmát. A döntő különbség ütőerőben volt a két csapat között. No, meg sáncmunkában és abban, hogy a sportorvosi engedély hiányában kényszerfeladóval játszó vizitálók sokat bajlódtak a hazai szervákkal.

A helyzet a folytatásra sem változott. A Gödöllő magabiztosan termelte pontjait, a fővárosiak pedig csak egy-egy villanásra voltak képesek. Mindebből az következett, hogy a TEVA-hatos egy lassan csordogáló, már-már unalmas meccsen simán verte a mutatott produkciójánál valószínűleg többre is képes TF-et.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 1-0, a Gödöllő javára. A sorozat második mérkőzését március 26-án, szerdán 18.30 órától rendezik meg Budapesten.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online