Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sportos HD-adó és új mozicsatorna az Invitelnél, Gödöllőn is

2014-02-13 17:41:26

Az Invitel február 1-jén emelte be kínálatába a Sport2 HD-t, így már 21 HD-adó közül választhatnak a Gödöllőn is szolgáltató telekommunikációs társaság ügyfelei. Mindemellett február 14-től – hazai premierjével egyidőben – a Paramount mozicsatorna is elérhető az Invitelnél.

- A statisztikai adatok szerint a magyar háztartások egyharmadában már valamilyen lapostelevízión nézik az adást. Ezek legtöbbje pedig már képes a HD-minőségre. Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy minél több HD-adót tegyünk elérhetővé a kínálatunkban. Számos előfizetőnk keresi HD-csomagjainkat, a mostani 21 HD-csatornával pedig továbbra is az elsők között maradunk a szolgáltatók versenyében – mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

Az új csatornák megtekintéséhez nem kell újrahangolni a tévékészüléket, elég a beltéri vevőegységet – a set-top box-ot - újraindítani és azok az Invitel IPTV- és digitáliskábeltévé-előfizetőinél automatikusan megjelennek a csatornakínálatban. A sportcsatorna a HD2, valamint HD Super minicsomag, a Paramount pedig a Családi csomag előfizetőinek érhető el.

Paramount: a magyar premier napján az Invitelnél
Az amerikai filmgyártás megkerülhetetlen alkotásaival startol itthon február 14-én a Paramount filmstúdióról elnevezett csatorna. Kínálatát a legendás Paramount Pictures elmúlt két évtizedben készült filmsikerei mellett más amerikai stúdiók alkotásai és kiváló európai filmek egészítik majd ki. Az Invitelnél már a magyarországi indulás napján elérhető lesz a csatornakínálatban, így a szolgáltató ügyfelei számos Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjas filmek közül választhatnak az új adón.

Itthoni és nemzetközi sportsikerek élethű felbontásban
A Sport2 HD-n elsősorban a hazai és a legfontosabb európai bajnoki futballmérkőzéseket, amerikai focit és egyéb népszerű sportágak összecsapásait követhetik figyelemmel a tévénézők. A labdarúgás mellett kézilabdát, kosárlabdát, jégkorongot és technikai sportokat is közvetít, illetve magazinműsorokkal is jelentkezik a csatorna.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online