Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Horváth András a gödöllői röpis lányok új trénere

2014-02-10 20:17:18

A felnőtt csapat edzői posztjának betöltésével kapcsolatosan a 27 éves Horváth Andrásra esett a TEVA-Gödöllői RC vezetésének választása, miután az egyesület elnöksége február 8-án felmentette posztjáról Szalay Attilát.

A felnőtt csapatnál vezetőedzői minőségben még nem dolgozott fiatal szakember az elmúlt idényben tagja volt a Magyar Kupában bronzérmes, bajnoki negyedik Aluprof-TF edzői stábjának, ahol Központi Röplabda Akadémia (KRA) tehetségeivel utánpótlás szinten ért el sikereket. Ezen kívül – a Gödöllőn is edzősködő Szabados István mellett – a leány ifjúsági válogatott trénereként szerzett tapasztalatokat, valamint Jókay Zoltán, majd Hollósy László szövetségi kapitánysága idején pályaedzőként a felnőtt női válogatottnál is segédkezett.

Horváth András megbízatása egyelőre a bajnoki szezon végéig szól, de ha megfelel az elvárásoknak és ő is úgy dönt, kontraktusa további egy évvel meghosszabbítható. Debütálása valódi „mélyvizes” kihívás lesz, hiszen a február 15-i, Vasas elleni, békéscsabai Magyar Kupa döntőn ülhet először tétmeccsen a díszes serlegért harcba szálló gödöllőiek kispadján.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online