Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Napi szinten százak kattannak rá az Invitel ingyenes főtéri WiFi-hálózatára

2013-12-20 14:29:42

Szeptember 7-étől, az Invitel jóvoltából ingyenes WiFi-hozzáférés működik a Gödöllő „nappalijának” nevezhető, néhány évvel ezelőtt megújult főtéren. A város történetében egyedülálló kezdeményezést elsőként településünkön valósította meg a telekommunikációs társaság. Tette ezt annak érdekében, hogy a helybéliek ne csak otthon, vagy a munkahelyükön vehessék igénybe az Invitel internetes szolgáltatását, hanem – erre alkalmas számítástechnikai eszköz, vagy telefonkészülék használatával – a főtéren bárki, fiatalok és idősek egyaránt rácsatlakozhassanak a világhálóra.

Három hónap elteltével elmondható, hogy a gödöllőiek igencsak „rákattantak” a lehetőség kihasználására, hiszen amíg jó idő volt, napi rendszerességgel átlagosan 150 felhasználó kapcsolódott a hálózatra. Amióta kedvezőtlenebbek az időjárási viszonyok, a látogatottság ugyan egy kicsit visszaesett, de még így is 75 és 100 között mozog azoknak a száma, akik használják az Invitel_Szabadon elnevezéssel elérhető ingyenes gödöllői WiFi-t.

A gödöllői siker és az itt szerzett tapasztalatok arra ösztönözték az Invitel döntéshozóit, hogy újabb településeken is kiépítsék az ingyenes WiFi-rendszert. December 7-étől Veszprém központjában, a sétálóutca frekventált csomópontjában, december 12-étől pedig a ceglédi Szabadság téren szörfölhet és kommunikálhat mindenki térítésmentesen a világhálón, a távlatokat nyitó Invitelnek köszönhetően.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online