Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Még mindig él az egymilliós nyomravezetői díj

2013-11-20 14:34:25

A Pest megyei nyomozók még mindig keresik azokat az ismeretlen tetteseket, akik egy idős asszonyt bántalmaztak Nagykőrösön, majd elvitték az értékeit.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettesek 2013. szeptember 11-én éjjel betörtek egy nagykőrösi családi házba, majd az ott lakó 92 éves idős asszonyt megfenyegették és értékei átadására kényszerítették. Ezt követően a sértettet bántalmazták, majd különféle értékeket tulajdonítottak el az ingatlanból. A sértett a kórházba szállítást követően, a gondos ápolás ellenére néhány nappal később elhunyt.
Fentiek alapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható személyek egyikéről grafika készült. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon vagy hívja telefonon a (06-1) 237-4339-es számot, illetve névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható (06-80) 555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől csütörtökig 8 és 16 óra, pénteken 8 és 13óra között), a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 1.000.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amik segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja


Stúdióbeszélgetések Gödöllő és környező települések sportolóival

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online