Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Csaknem negyvenen csatlakoztak a Látni és látszani” kampányhoz Gödöllőn

2013-11-12 09:20:09

Műszaki vizsgáztatással egybekötött közlekedésbiztonsági napot rendezett a Pest Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége és a Gödöllői Rendőrkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a „Látni és Látszani” kampány részeként november 9-én, Gödöllőn, a Haraszti úti vizsgabázison – olvasható a police.hu oldalon.

Az akció keretében a gépjármű-tulajdonosok átvizsgáltathatták járműveiket, fék- és környezetvédelmi ellenőrző mérést, valamint lengéscsillapító vizsgálatot végeztethettek, ellenőriztethették a fényszórókat. A hatósági díj megfizetését követően a műszaki vizsgálaton megfelelt járművek műszaki érvényességének meghosszabbítására is lehetőség nyílt.

Maga az akció nem új keletű, ám a „Látni és Látszani” kampányhoz idén csatlakozott először a vizsgaállomás. Ennek ellenére, vagy éppen ezért a délelőtt folyamán csaknem negyvenen vizsgáltatták át járműveiket ingyenesen.  Azok, akik még egy KRESZ-teszt kitöltésére is vállalkoztak, ajándékot kaptak a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársától.


A „Látni és Látszani” kampány október 1-jén indult és december 15-ig tart. Ezen időszak alatt a részt vevő szervizekben lehetőség nyílik a személyautók, tehergépjárművek, valamint a motorkerékpárok világítástechnikai berendezéseinek térítésmentes átvizsgálására, a gépjármű tulajdonosok pedig –ugyancsak ingyenesen – megvizsgáltathatják látásukat a kampányhoz csatlakozott optikákban. A gödöllőiek ezt az itt olvasható cikkben feltüntetett elérhetőségeken tehetik meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online