Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kevés hiányzott a sikeres gödöllői „zebravadászathoz”

2013-10-26 16:10:36

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 11. forduló:
Gödöllői SK – Törökbálinti TC 1-1
(1-0)

Pontszámban nem volt különbség a mérkőző felek között az összecsapás előtt. A hazaiak és a vizitálók eddig egyaránt 13 egységig jutottak, és a gödöllőiek mindössze több győzelmük miatt előzték meg riválisukat a tabella középmezőnyében.
Az egyenlőség a mérkőzésen is megmutatkozott, mivel mindkét fél elsősorban arra ügyelt, hogy riválisa minél kevesebb területet tudjon támadásépítésre használni. Ebből a harcmodorból jó kis mezőnycsata alakult ki, mígnem a 19. percben egy bal oldalról beívelt hazai szögletrúgás után a tovább fejelt labda Kerecsényi Norbert elé pattant, aki okos emeléssel a törökbálinti kapuba továbbította a játékszert.


A hátrány magasabb sebességre ösztökélte a zebracsíkos mezben játszó vendégeket, így Jenei Sándor társulatának nagyobb gondot kellett fordítania a hatékony védekezés megszervezésére. Már-már úgy tűnt, hogy a házigazdák kibekkelik a győzelmet, amikor a 85. percben egy elpasszolt labdára lecsaptak a törökbálintiak, és kiugratták a félidőben csereként beállt Hegedűs Csabát, aki a leshatárról indulva, Sipeki Attila kapust (képen, védés közben) elfektetve, éles szögből a hálóba emelete a bőrgolyót.
A mérkőzés összképe alapján igazságosnak mondható a döntetlen, amivel elsősorban a tabella sűrűjében található többi csapat járhat igazán jól. 

Tizenegy forduló után a Gödöllői SK együttese 14 ponttal, 15-20-as gólkülönbséggel a bajnoki tabella 9. helyén áll.
Következik: Gödöllői SK – Örkény SE (Pest megyei I. osztály, 12. forduló) november 2., szombat 13.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online