Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elvitte a két pontot a sereghajtó Gödöllőről

2013-10-20 17:33:38

NB I/B. Keleti-csoport, 6. forduló:
Gödöllői KC – Kecskeméti TE 24-30
(13-14)

Egyetlen dolog volt biztos a tabella utolsó előtti és utolsó helyén tanyázó csapatok rivalizálásának végén, nevezetesen az, hogy valamelyik társulat (döntetlen esetén mindkettő) megszerzi első pontját, vagy pontjait a bajnokságban.

A kemény brusztolásokkal tarkított ütközet elején a kecskemétiek valósággal állva hagyták Bartos Gábor piros mezes csapatát (1-5), amely ezúttal nem Hajós iskola erre a célra szűkös tornateremben, hanem az egyetemi sportcsarnokban fogadta ellenfelét. A gödöllői mesternek szerencsére sikerült felrázni játékosait, akik fokozatosan dolgozták le hátrányukat, mígnem a 28. perc elején, 12-11-nél átvették a vezetést. A szünetre azonban mégis a vendégek térhettek előnnyel, mert egy erősen vitatható szabálytalanság miatt megítélt időn túli szabaddobásból a labda utat talált a hazai kapuba.


A rendszeres adok-kapokban testet öltő harc a második játékrészre sem hagyott alább. A sok esetben kapkodóvá vált játékban a kétperces büntetésekkel is gyakorta sújtott gödöllőiek hibáztak többet, amivel arra kárhoztatták magukat, hogy rohanjanak az eredmény után. Törekvéseik – főként a rájuk nehezedő gólszerzési kényszer okozta nyomásból eredően – nem igazán jártak sikerrel, ráadásul, a vezetésük birtokában felszabadulttá vált alföldiek ügyeltek arra, hogy folyamatosan hizlalt előnyüket a lefújásig gond nélkül megőrizzék.

A Gödöllői KC csapata 0 ponttal, 132-165-ös gólkülönbséggel az utolsó, 14. helyen áll a tabellán.

Juniorok: Gödöllő – Kecskemét 24-24
Rangadónak tekinthető meccset játszottak a negyedik helyen álló gödöllői fiatalok a tőlük mindössze egyetlen ponttal elmaradó alföldiek ellen. A mindvégig kiélezett küzdelem pontosztozkodással zárult, aminek inkább a nem túl jó napot kifogó hazaiak örülhettek.
A gödöllői fiatalok 8 ponttal, 161-152-es gólkülönbséggel a 4. helyet foglalják el a táblázaton.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online