Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Harciasabb volt a hazai pálya előnyét is élvező Békés

2013-10-13 07:45:16

NB I/B. Keleti-csoport, 5. forduló:
Békési FKC – Gödöllői KC 30-25 (13-9)

A békésiek három ponttal a 9. helyről várták a találkozót, ami a pillanatnyi papírforma alapján az ő sikerüket ígérte a tabellára az előző négy összecsapása alapján ponttal feliratkozni képtelen gödöllői társulattal szemben. Bartos Gábor együttesének ezen a találkozón sem termett babér, amiben közrejátszott az is, hogy a játékvezetők a véleményes szituációk megítélésénél inkább hazai pályát fújtak.

Városunk csapatának játékán ismét kiütköztek azok a hibák, amik egy formálódó, sok fiatalt felvonultató csapatot általában jellemeznek. Ezek közé sorolható a tartós összpontosítás hiánya, ami megkönnyíti a rivális dolgát. A gödöllői formáció tagjai közül Kátai Zsolt 9 találatot vállalt magára, míg Domokos Alex 8 alkalommal járt túl a békési hálóőr eszén.

A Gödöllői KC csapata 0 ponttal, 108-135-ös gólkülönbséggel a 13. helyen áll a tabellán.

Juniorok: Békés – Gödöllő 30-22
Csúcsrangadót játszottak a fiatalok, hiszen a pontveszteség nélkül álló éllovas fogadta a második helyezettet. Annak ellenére, hogy borítékolható volt a hazai diadal, a gödöllői legények egyáltalán nem vallottak szégyent, hiszen egy évvel ezelőtt 23 góllal maradtak alul (46-23), és fejlődésüket mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a tetemes különbségből mostanra 15 találatot ledolgoztak.
A gödöllői fiatalok 7 ponttal, 137-128-as gólkülönbséggel a 3. helyet foglalják el a táblázaton.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online