Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az Ádám László-emléktornával indul a gödöllői röplabda-idény

2013-10-07 17:46:35

Jó hír a gödöllői női röplabdázás kedvelőinek: néhány nap múlva testközelből láthatják kedvenceiket, hiszen október 12-én, szombaton tizennegyedik alkalommal rendezik meg a női röplabda Ádám László-emléktornát.

A Hajós iskola tornacsarnokában lezajló megmérettetés-sorozat 10.30 órakor a bajnoki- és kupaezüstérmes, az előttünk álló idény első felében nemzetközi porondon érdekelt, három, az izraeli világbajnoki selejtező második körében remekül teljesített válogatott játékosát, Csengeri Petrát, Szakmáry Grétát és Széles Petrát is soraiban tudó TEVA-Gödöllői RC Aluprof-TF elleni mérkőzésével kezdődik. Ezt követően, előreláthatólag 13 órakor a szlovák extraligában szereplő Komárno és az Aluprof-TF meccselnek, majd 15.30 órától a torna – korábbi ötszörös, és – tavalyi győztese, a TEVA-hatos játszik a döntően fiatal játékosokból álló komárnoi formáció ellen.

A találkozók három nyert játszmáig tartanak. A győztes csapat kettő, a vesztes egy pontot kap. A végeredményt a szerzett pontszám, annak egyenlősége esetén a játszmaarány, ezt követően pedig az egymás ellen elért eredmény dönti el.
A torna győztese egy évig lesz védője az Ádám László-vándorserlegnek, és különdíjakat is kiosztanak a csapatok legjobbjainak. A rendezvényre a belépés ingyenes.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online