Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vádemelési javaslat az aranyékszer-tolvaj ellen

2013-10-01 08:14:52

A Gödöllői Rendőrkapitányság egy évig tartó nyomozást folytatott egy 28 éves budapesti férfi ellen, aki arany ékszereket tulajdonított el ismerősei lakásából.

Egy péceli nő 2012. szeptember 27-én tett feljelentést a Gödöllői Rendőrkapitányságon azért, mert péceli, valamint budapesti lakásából férfi ismerőse több arany ékszerét is eltulajdonította a házban elhelyezett fali széfből. A férfi az ékszereket zálogházakban értékesítette. A nyomozók az eljárás során több zálogjegyet is lefoglaltak.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Lászlót a rendőrök 2012. szeptember 28-án, egy budapesti vendéglátóhelyen fogták el, majd előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás során beszerzett adatok alapján kiderült, hogy B. László másik két ismerősének lakásából is arany ékszereke tulajdonított el, amiket szintén zálogházban értékesített. Az eltulajdonított ékszerek nagy részét a gödöllői nyomozók megtalálták és lefoglalták.

A B. László ellen folytatott nyomozást a Gödöllői Rendőrkapitányság idén szeptember 26-án befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online