Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szünet után büntetett a gödöllői tizenegy

2013-09-28 18:37:18

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 7. forduló:
Gödöllői SK – Kisnémedi MSE 3-1
(1-1)

Pazar kezdés után (két meccs, két győzelem) az utóbbi négy fordulóban mindössze egyetlen pontot tudott gyűjteni a gödöllői csapat. Itt volt tehát az ideje, hogy ismét siker koronázza Jenei Sándor együttesének törekvéseit. A papírforma alapján ehhez jó alanynak tűnt az utolsó előtti helyen egyetlen ponttal tanyázó Kisnémedi alakulata. Azzal együtt is, hogy a gödöllői tréner nem számíthatott a védelem oszlopos tagjaira, a betegeskedő Bánki Edömérre és az eltiltását töltő Hevesi Milánra, valamint bal oldali támadójára, ifjabb Sipeki Attilára sem, akit Törökországba szólított a munkája.

Orth Vilmos, a napokban elhunyt gödöllői szurkoló emlékére gyászszünettel kezdődött a mérkőzés, aminek során mindössze 6 percet kellett várni a hazaiak vezetőgóljára. Oszvári Tamás indítása után a bal oldalon magányosan helyezkedő Bencze Zsolt (képen, fehér mezben) úgy fejelt bele a labdába, hogy az a kivetődő kisnémedi hálóőr felett a kapu bal oldalába hullott. Előnye birtokában némiképp visszavett a lendületből a gödöllői társulat, ami a 29. percben megbosszulta magát, és egy bal oldali támadásból egyenlítettek a vizitálók, akik a térfélcseréig többször is veszélyeztették a házigazdák kapuját.


Miután megúszta a meleg perceket a Jenei-különítmény és a szünetben átbeszélték a hibákat, nagyobb sebességgel kezdték a második játékrészt városunk tizenegyének tagjai. A nyomás az 55. percben érett góllá, amikor Kun György harciasságának köszönhetően labdát szerzett, majd a játékszer eljutott a csereként beállt Lőrincz Adriánhoz, aki pontosan célzott. Tíz perc elteltével bebiztosította sikerét a házai gárda: a kisnémedi védő kezezése miatt megítélt tizenegyest Nagy Roland ellentmondást nem tűrő magabiztossággal értékesítette.  Egyetlen vendégziccert leszámítva, a lefújásig említésre méltó mozzanat nem igazán történt, így a fizikailag jobb állapotban lévő GSK megérdemelten jutott a három bajnoki ponthoz.

Hét forduló után a Gödöllői SK együttese 10 ponttal, 11-10-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll.
Következik: Vác FC – Gödöllői SK (Pest megyei I. osztály, 8. forduló) október 6., vasárnap 15 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online