Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ismét Gödöllőn áll csatasorba Mester Orsolya, a nagy visszatérő

2013-08-05 15:05:58

Augusztus első hétfőjén megkezdi a felkészülést a 2013/2014-es idényre a TEVA-Gödöllői RC bajnoki- és kupaezüstérmes női röplabda csapata. Az alapozásnak új edzőpárossal és némileg átalakult játékoskerettel vág neki a helyi hatos, amelynek tagjaira – a hagyományos, hazai rendezésű Ádám László-emléktorna mellett – külföldi tesztmeccsek is várnak szeptemberben.

Az már korábban eldőlt, hogy Ludvig Zsolt helyett a korábbi másodedző, Szalay Attila készíti fel a következő évadra a TEVA-Gödöllői RC bajnoki ezüstérmes női röplabda-csapatát, és azt is tudni, hogy a játéktól 2011-ben visszavonult Bajáriné Pesti Anikó segíti majd a szakmai munkát.

Véglegesé vált, hogy a szélsőütő Molnár-Németh Zsuzsanna mellett, a feladó Kriegel Éva is elhagyja a TEVA-hatost, miként azt is bejelentették, hogy a saját nevelésű, strandröplabdában bajnoki bronzérmet nyert center, Háfra Dominika egy évig az Újpest kölcsönjátékosa lesz. Úgy tudjuk, Kriegel Zsófia és Merkószki Tünde megtartásával kapcsolatosan még folynak a tárgyalások.
Az érkezők listáját az Aluprof-TF csapatától szerződtetett ütő, Antal Anett, valamint a gödöllői klubhoz – 2000-től 2003-ig, majd 2005-től 2008-ig tartó szolgálata után – másodszor visszatérő 34 éves Mester Orsolya (képen) alkotják. Rajtuk kívül három, saját nevelésű fiatallal, a feladóposzton bevethető Czene Adriennel, Kovács Adél liberóval, illetőleg Lados Szilvia ütővel bővül városunk felnőtt együttesének játékoskerete.

Ami Mester Orsolyát illeti, a korábban a nemzeti válogatottat is megjárt, elsősorban nyitásfogadó négyesütő poszton jeleskedő játékos főként rutinjával lehet a gödöllői különítmény javára. Orsi legnagyobb sikerét 2007-ben érte el TEVA-színekben, hiszen oszlopos tagja volt a fennállása során először bajnoki ezüstérmet szerzett, Hollósy László által irányított társulatnak. Amikor elhagyta Gödöllőt, mindkétszer a BSE-hez igazolt, ahol bajnoki címet szerzett. Most a BSE jogutódja, az MTK Budapest csapatától teszi át röplabda-pályafutása székhelyét városunkba, s amint azt érdeklődésünkre elmondta: mindent elkövet, hogy azon a poszton, ahol számítanak rá, tudása legjavát nyújtsa.

A Közép-európai Liga (MEVZA) október 13-ára tervezett rajtjáig felkészülési tornákon való részvétel is szerepel a Szalay-csapat elképzelései között. A hagyományos, hazai rendezésű Ádám László-emléktorna mellett, szlovákiai tesztmeccseken szándékozik tökéletesíteni tudását a TEVA-Gödöllői RC alakulata, amely csak februárban, a negyeddöntők párharcával kezdődő rájátszásban kapcsolódik be a honi első osztályú bajnokság küzdelmeibe.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online