Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vádemelés a domonyvölgyi gyilkosság ügyében

2013-08-02 08:41:15

2012. szeptember 24-én, a délutáni órákban érkezett állampolgári bejelentés a Gödöllői Rendőrkapitányság ügyeletére, miszerint: Bag és Domonyvölgy határában, egy mezőgazdasági területen egy női holttestet találtak. A helyszíni szemle során kirendelt igazságügyi orvos-szakértő megállapította, hogy a 32 éves gödöllői, a Szent István Egyetemen dolgozott nő halálát több késszúrás okozta. A helyszínről a bűncselekmény elkövetője az áldozat gépkocsijával hajtott el, amit a rendőrök még aznap este megtaláltak a 3-as számú főút mellett, Emőd térségében.

Az elkövető felkutatásában összesen 1.165 rendőr vett részt, többek között Heves-, Nógrád-, és Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrök, valamint a Terrorelhárítási Központ és a Készenléti Rendőrség munkatársai segítették a Pest megyei rendőrök nyomozását. Az összehangolt munka eredményeként a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Terrorelhárítási Központ kijelölt egységének közreműködésével, 2012. szeptember 27-én, Miskolcon elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható S. Márk 19 éves szakáldi lakost.

A gyanúsított a kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte, őt az illetékes bíróság 2012. szeptember 30-án előzetes letartóztatásba helyezte. Az S. Márk ellen különös kegyetlenséggel, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás iratait a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya 2013. július 31-én vádemelési javaslattal küldte meg a Pest Megyei Főügyészségnek – írja a police.hu.

A brutális gyilkosság áldozatát, M. Juditot 2012. október 9-én százak kísérték utolsó útjára a gödöllői Dózsa György úti köztemetőben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online